pühapäev, mai 28

Naiste käekottide müstiline sisu

Lugesin Kaja ajaveebist vahvat lugu ja ühtlasi üleskutset kirjutama oma käekoti sisust. Mulle meeldivad käekotid ja mul neid vist tosinajagu. Muidugi on välja kujunenud kolm-neli lemmikut, mida vastavalt tujule vahetan.

Niisiis võtsin ette oma suurema märsi, millega eile ringi liikusin. Eile ööklubides kaasas olnud kotike ei lähe arvesse, seal on ainult panga- ja erinevate ööklubide kaardid, parfüüm ja huuleläige. Kott, mida mina nimetan „kotikeseks” on Urmase sõnul „võileib”. Ju seepärast, et „kotikesed” on oma mõõtmetelt ebapraktiliselt väikesed.

Pragune lemmik on mahukas, pehmest nahast ja valget värvi. Ostsin H&M-st. Mulle sümpatiseerivad pigem suuremad märsid, leivapäts jms mahub kenasti kotti ära ja ei pea koledat ja tülikat kilekotti kasutama. Hetkel leivapätsi kotis pole, küll aga muud trääni:

· Rahakott, mille vahel on üksikud kõige vajalikumad kaardid, raha ja mõned üksikud olulised paberid. Oma raamatupidamise tarvis kogunevaid tšekke püüan võimalikult tihti välja võtta;
· Kliendikaartide tasku, mis sisaldab endas rohkem ja vähem mõttekaid kliendikaarte;
· Armani parfüüm She. Armani on mu üks lemmikutest ;-)
· Imeväike tuub kätekreemi.
· Huulepulk ja huulepliiats. Igaks elujuhtumiks vaatamata sellele, et ma ei ole eriti kukimukitaja;
· Ajalehe sisse pakitud sünnipäevakaart, mis tahtis eile realiseerimist. Ajalehe sisse mässitud seepärast, et nurgad kortsu ei läheks. Võtan selle välja ja see jääb uut sünnipäeva ootama;
· Orbiti dropsid, pirnimaitselised. Need tõsyan hiljem autosse;
· Orbiti närimiskumm;
· Kaks pastakat,
· Pisike märkmik, kuhu saan üles kirjutada tööasjad, mis paugust meenuvad. Leiutasin selle süsteemi mõnda aega tagasi ja see on igati mõistlik kui põdeda hajameelsust;
· pabertasurätikud;
· arvuti mälupulk, mille tõstan kohe arvutikotti.


Saigi selleks korraks kõik. Ei olegi väga hull. Ma kujutan ette, et meeste jaoks on naistekottide sisu täielik müsteerium :-)

2 kommentaari:

Urmas ütles ...

On jah, müsteerium. Selline salajane, nagu oleks seal midagi keelatut millele ei tohiks peale sattuda. Ja kui sinna sisse, omaniku palvel midagi võtta või panna nt, piiludagi, siis ega sellest sisust aru nagunii ei saaks. Ma ei saa suurest osast neistki totsikutest aru mis meil kodus vannitoas on. Kellegi pool külas pead pestes on tihtilugu ikka tegemist, et milline neist siin see šampoon on. Lõhna järgi ja sõrmega viskoossust katsudes võib väga vabalt omale tundmatut eliksiiru pähe ajada, mis ei pese ega vahuta... ja käekottides on ju veel keerulisemad asjad!

Kui mehed käekotte kannaks, siis ma sokutaks sinna paar kruvikeerajat, näpitsad, taskulambi, noa... mis veel, no veel ehk midagi sellist.

Maria ütles ...

huvitavad asjad, teil seal kotis :)