teisipäev, mai 23

KUMU kohvik

...kell on 17.30, jõuan töölt Kumusse. Kõht on hele. Kell 18 hakkab loeng ja iseenesest mõistetavalt lähen esimese korruse kohvikusse nälga vaigistama.

See on tüüpiline situatsioon, kui Kumusse loengut kuulama lähen.
Mnjahh, aga järjest enam tundub, et pean oma söömisharjumusi muutma. Eile tunnetasin seda kohe eriti, sest kõht oli hirmus tühi.

Minu arvates on Kumu toitlustaja ülemõistuse kallis. Kindlasti on seal minusuguseid käijaid, kelle rahakotile hinnad hakkavad :-( Ja kindlasti sattub sinna majja palju üliõpilasi, kel vist rahaga just eriti priisata pole.

Stiilinäiteid: Café Latte 30 krooni, võileib 28 krooni, koogid ca 30 krooni, värske apelsinimahl 40 krooni jne.

Kui ma olen sõpradega kusagil väljas kõõlumas, siis ma kohvi hinda ei vaata. Kui 30 krooni, siis 30 krooni, absoluutselt vahet pole. A vat Kumus on see vastunäidustatud, nii nagu ka teised hinnad.

1 kommentaar:

Kaur ütles ...

Täiega nõus. Lisaks hindadele - Kogu KUMU kohvik on kui kogemata ülejäänud ruumi räpakas ärakasutus. Sööjad, järjekorras seisjad ja edasi-tagasi liikujad on üksteisel jalus ja tagumikuga näos. Lisaks on ta VÄIKE ja teenindus on ROPPAEGLANE. No ei saa 2005 aastal nii suurele objektile nii läbimõtlemata kohvikohta teha!

Tundub, et tegijad tahtsid teha väikest ja vähekäidavad eliitkohvikut, aga sry, KUMU pole see koht. A noh, kogu KUMU planeering näeb välja kui "mõtlesime üht, tegime teist".