esmaspäev, jaanuar 22

Ema ja isa juubelipidustus


Läinud nädalavahetusel oli mu vanemate juubeliralli. Isa sai 18. jaanuaril 55. aastaseks ja ema 19. jaanuaril 60. aastaseks. Suured juubelid tähendasid ka uhket pidulauda sugulaste ja sõprade seltsis. Elevust jätkus küllaga, sest paljud inimesed polnud üksteist aastaid näinud – sugulased, endised naabrid, endised kolleegid ja kauaaegsed sõbrad. Sel õhtul olin ma õnnelik, sest ühes ruumis olid koos minu kõige kallimad sugulased ja lähedased inimesed lapsepõlve aegadest alates.

Loomulikult ei puudunud ürituselt õhtujuht. Kuna mul ei olnud aimu, mis mehel plaanis, siis võtsin ta alguses kohe liistule, heas mõttes muidugi :-) Vastasel korral poleks ma saanud rahulikult olla. Vana vist ehmatas ära ja käis enam-vähem kõiki tegevusi minuga kooskõlastamas. Ma ei saanud vastupidise olukorraga leppida, sest oma ja lähedaste üritusel tahan tegevuse kohta omada kontrolli. See on veres, kui oled palju aastaid kliendiüritustega tegelenud :-) Ema ja isa tundusid rahulolevad, sest nad ei pidanud muretsema.

Kuue tunni sisse mahtus hulganisti tantsu, tralli ja seltskonnamänge. Nüüd on mul lõplikult selge kust kohast on alguse saanud minu armastus tantsimise vastu! Mu ema isa on suured ohjeldamatud tantsulõvid :-) Usun, et veel palju aastaid, sest nooruslikkust jagub!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

hei.
kuna need simpeli pildid on suht suure mahuga siis ma olen nii laisk ja ei viitsi neid väiksemaks teha:)
aga ma transpordin need sinuni CD peal ja Gerli arvutis peaks ka midagi olema:)

Liisu