esmaspäev, juuni 12

Vingupäev

Tegin silmad lahti kell 6.45 ja ving-ving tunne oli juba kohal. Füüsiline äng, väsimus, tüdimus. Seda kõike esmaspäeval, pärast toredat nädalavahetust. Pool päeva oli selg kange-haige, kiireid liigutusi ei saanud teha. Tuju oli paha. Inimestega eriti suhelda ei tahtnud, äkki ütlen veel midagi pahasti. Ainus päästerõngas oli töö.

Pärast keskpäeva viskas üle, otsustasin ving-vinguga võitlema hakata. Võtsin läpaka ja kolisin õue. Mõnus kuum päike kõrvetas ja läpaka ekraani lugemine oli natuke raskendatud. Klapid pähe ja Rammstein tuli appi. Jube hea on ving-vingu päeval Ida-Saksa bändi kuulata, kohe mõnuga. Päike kõrvetas täiega, aga ikka oli hea. Umbes tunnikese pärast sai aku tühjaks, pidin kontorisse tagasi kolima. Sain päiksest ja Rammsteinist natuke abi. Kuumast hakkas pea tuikama. Täiskomplekt. Otsustasin ving-vingu jäänuste, peavalu ja tuikava seljaga trenni minna. Just kiuste.

Varsti jõuab vingupäev õhtusse, õnneks.
Homme tuleb kindlasti parem päev.

1 kommentaar:

Thayyil ütles ...

Hi Anneli

I visited your blog, but could not understand a sentence.........Hope you can understand English. I am from India and making blogger to keep the episodes of my life.

Wishing you all the best

Jayraj