pühapäev, detsember 16

PÖFF 2007 lõppsõna


PÖFF on selleks aastaks läbi, aga mitte unustatud. Käisin vaatamas 16 filmi, millest 1 oli nii ja naa, 1 oli igav ja ülejäänud filmide valik oli kirju-mirjult hea! Filmifestivali hommikud algasid väikese ärevusega hinges, sest õhtu oli päeva oodatuim osa.


Mõned algaja mõtted ja soovitused:


· Ära karda PÖFF-i! Isegi kõige suurem võhik suudab ca 250 filmi seast välja valida head palad.
· Süvene festivali erinevatesse programmidesse ja mõtle välja, mis sulle võiks pinget pakkuda. Minu fookuses olid EurAasia ja Inimõiguste programm "Igapäevane põrgu" filmid. Panin täkkesse!
· Filmide valikul on veel abiliseks festivali kataloog (muuhulgas loob meeleolu), www.poff.ee erinevad saated ETV-s, asjatundjate ja muidu fännide soovitused.
· Festivali alguses oleks mõttekas välja osta kõikide filmide piletid, sest hiljem oled ilma ja pettumus on seda suurem.
· Julgen väita, et mitme järjestikku linastuva filmi vaatamine on vägagi võimalik! Mõned filmid olid liiga emotsionaalsed ja värvikad ning vajasid järelemõtlemisaega. Meil vedas, pärast kirjeldatud filme ei tormanud järgmisele seansile. Saime vahepeal hingata.
· Pöffihunttidel jääb unetundidest natuke vajaka, sest mõned filmid lõppesid pärast südaööd.
· Võimalusel mine kindlasti PÖFF-i avamisele ja lõpetamisele, sest see tekitab tõelise hundi tunde :-) Oled üks osa tõelisest melust ja näed korraldajate rahulolevaid ja õnnelikke nägusid.

Järgmisel aastal taas ja juba palju teadlikuma elemendina!

Kommentaare ei ole: