neljapäev, november 2

Kolmkümmend minutit lavalaudadel

Ma olen jutupaunik, selles pole kahtlust. Mulle kohe meeldib rääkida. See on põhjus, miks ma võtan vastu esinemiskutsed seminarile. Eks sabatutt ikka natuke väriseb, aga ikka olen nõus. Mulle meeldib end proovile panna ja eks kehtib vanasõna „kes ei riski, see šampust ei joo“ või siis „harjutamine teeb meistriks“. Vaatamata sellele, et ma eile olin kodus siruli väikse palaviku ja meeletu peavaluga, mobiliseerisin end täna lõunaks. Vedasin end kohale Radissoni Äripäeva seminarile. Rääkisin kohaletulnutele meeskonna motiveerimisest läbi firmaürituste. Eks üritusturundus on mulle südamelähedane teema, tegelesin sellega kokku neli aastat kuni selle aasta jaanuarini. Ma tean oma vigu esinemisel. Täna vähemalt kontrollisin teadlikult, et ma ei tammuks ühelt jalalt teisele, mis mul kipub kombeks olema. Teisi vigu ei avalikusta, tegelen nendega ise ja ajapikku juurin välja :-) Äripäev saadab mulle varsti kuulajate hinnangu esinemisele. Muidugi see huvitab mind ja mitte vähe. Kui hinnangud ei olegi väga head, ei lase pead norgu. Tean, et heaks esinejaks saab ainult läbi kogemuste, mida mul veel napib. Antagu mulle ainult aega ja ka võimalusi :-)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

no mina ikka kadestan sinu pealehakkamist ja üdini positiivset suhtumist! Sellise suhtumisega oled võitnud igal juhul ja eks seda näe ka need, kellele esined ja nakatuvad sellest:)
Jätka samas vaimus

Anneli ütles ...

Leitti, ka sinul oli oma osa elises teemas! Rääkisin projektidest, mida oled väga edukalt juhtinud ja seda oli suur rõõm inimestele tutvustada ;-)
Jätkame koos samas vaimus!