teisipäev, juuni 24

Kylie Minogue Riias ja meie kaa!

Olen tekitanud endale mõnusa rutiini väisata igal aastal ühe meeldiva superstaari kontserti väljaspool Eestit. Sel aastal langes valik Kylie Minogue`le (Arena Riga). Otsust oli väga lihtne langetada - artist, kes andis lapsena põhjust puusa nõksutada ja on senini sümpaatne; kontsert Riia linnas, mis on mõnus ja kuhu on lihtne sõpru kaasa meelitada.










Kontsert oli ülepeakaela tasemel– heli, valgus, lava (sh liikuvad led-kardinad ja led-põrand), videoinstallatsioonid, tantsijad, taustalauljad, bänd. Pole midagi öelda kui vaid võimas! Kylie Minogue on päriselt ka nii ilus ja seksikas kui ta oma videotes välja paistab, mõni hetk isegi natuke ülevoolavalt, sest ta ei peaks seda viimast enam tõestama :)
Minu jaoks olid kontserdil tõeliseks naudinguks tantsunumbrid, mida jagus küll ja rohkemgi veel. Mõned videoinstallatsioonid olid hingematvalt ilusad. Mis siin salata, paratamatult hakkasin paralleele tõmbama Madonna kontserdiga ja muidugi leidsin päris mitmeid sarnaseid detaile (nt kirisõite langemine). Võta sa siis kinni, kas see on juhus või taotsuslik, vahet pole. Kontsert tervikuna andis väga tugeva elamuse ja see on kõige olulisem.
Riia reis tervikuna oli väga mõnus puhkus. Olime toreda seltskonnaga, elasime vanalinnas väga korralikus korteris, luusisime ringi Riia linnas ja kauplustes. Viimased on ju Riias kiftimad kui Tallinnas :)




Kommentaare ei ole: