pühapäev, märts 12

FIBIT, A-Rühm ja Prive

Reedel käisime sõpradega FIBITil “Kuldnõela" galaetendusel. Unustades mõned pisidetailid, oli väga hea üritus. Meeldis vahetu ja mitte raamides olemine. Kõik oli lihtne ja millestki ei osanud puudust tunda. Lisaks ilusad moekollektsioonid meie maa moedisaineritelt. Üle pika aja kiitsin mõttes sponsori kajastust üritusel- hästi haakus teemaga ja oli ilus. Nokia l`amour sarja telefonide promotsioon on maitsekas ja promotsiooniks oli valitud õige koht.

Pärast Kuldnõela etendust suundusime Hollywoodi kuulama-vaatama A-Rühm uue plaadi “Leegion” esitlust. Kõik on minu silmis head- Genka, Kozy ja Cool D. Ostan plaadi oma kodusesse plaadikogusse, pole kahtlust. Hollywoodi kontingent oli noor. Naersime sõbraga, et viime keskmise kõvasti üles ja meie lahkudes kukub nivoo jälle alla. Vahet pole, lõbus oli ikka. Eriti mõnus oli tantsida.

Kui juba, siis juba. Hollykast läksime kolmekesi Ronaldi ja Raunoga Privesse. Ööklubi nagu saun, millega on kõik sealkäijad juba harjunud. Kuno toob klubisse häid välisDJ-sid, nii et musa on ülikõva ja rahvas tantsib kõrvadel. Nii tantsisime meiegi - unustad reaalsuse ja lased muusikal end kanda :-)

Kommentaare ei ole: