teisipäev, september 2

Tarmo, alles sa olid põnnadipõnn!

Läinud reede (29.08.08) oli tähtis ja meeldejääv päev – Katrini ja Tarmo pulmad. Sel hommikul Tartust Viljandisse sõites meenutasin 12. aastat, mil Tarmo on vaikselt täitnud noore ja armsa venna rolli. Sõitsin kui venna pulma ja seest oli veidi õõnes.


Tarmo tegelik nimi on Põnn, sest nii sai ta tosin aastaid tagasi ristitud:) Ta oli ka selle nime vääriline – kolmest vennast noorim, pisike kui punn, kaks suurt silma sulle otsa vaatamas, müras kõige vanema vennaga ja noris tüli keskmise vennaga, alati oli maja müdinat täis ja siis käis aeg-ajalt pinda, et lähme metsa püssi laskma. Kui ta Tallinnas külas käis, pidime alati liitrite kaupa Mc Donaldsi jäätisekokteili ostma ning kilode viisi burgerit ja friikaid. Ühesõnaga oli põnnadi-põnnadi kõikide oma armsat soovidega. Vanemaks saades kadusid lapsikused, asemele tulid mehisemad tegemised. Aga Põnni toredus ei ole kusagile kadunud ja hoolib tuntavalt oma lähedastest.

Katrinil on vedanud, et ta Põnniga kokku jooksis. Kaks noort ja armast inimest. Soovin neile lõputult õnne ja palju lapsi, keda ma olen nõus hoidma :)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

aitähh, et mind suureks meheks pead:) küll need lapsed ka kunagi tulevad ja loodame, et selkorral ei ole meie esimesed, vaid et ikka teie.