reede, november 30

Keerulises poosis ilus mees

See on ammu teada, et enne kontserti tuleb solisti musaga tutvuda ja põhitõed selgeks teha :) Käitusin nagu kord ja kohus, täitsa tore oli! Rõõmustasin väga oma pääsme üle, et peagi-peagi näeb Teda päriselt.

Täna oli siis maailma üks ilusamaid mehi Saku Suurallis. Tegelikult on ta ka ilus :-) Kontserti algus oli vähelubav, aga ma olin kannatlik. Noh, tuleb soojaks teha, enne kui päris show algab. Nüüd saab takka järgi targutada, näe, ei alanudki päris showd.

Kuidagi paha on kritiseerida, aga siiski. Esiteks, ma ei saa aru miks panna lavale keel, kui selle peal ainult jookstakse. Põhimõtteliselt saaks joosta ka paremalt-vasakule ja vasakult-paremale. Teiseks, minu arvates ei ole aus, kui kogu "show" välja mängida ainult seksikusele. Võimalik, et ta on 24h selline, aga kontserti vaadates tahaks midagi muud ka näha. Kolmandaks, miks peab lavale lubama purjus inimesi, kes kõigi ees viina viskavad ja kihluvad? Piinlik. Kahju oli ka sellest, et ilusa mehe laulusõnad ei kostunud kohati muusika seest välja. Aga pole hullu, sest soovi korral kuulan mp3-sid ja olen rahul! :-)

Ahjaa, miks selline pealkiri? Ta oskab laulda väga kummalistes poosides, selline natuke väändes ja mul oli kohati päris naljakas.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

einoh, ma saan nüüd aru et üks kloun oli laval (aga väga ilus kloun) tegi sulle nalja ja möödaminnes laulis ka ilusasti ja kõik teised olid laval pahad:))

Gerli ütles ...

Minu poolest oleks ta võinud ka niisama seal laval seista 2 tundi jutti. Me oleks siis hõbeniidiklubi teinud.

Laupäeval oleks sulle ehk rohkem meeldinud. Keelt sai siis rohkem kasutatud, isegi helipult läks käiku, et rokkida.

Ja 2 m kauguselt tundub ta veel eriti nummi. Huvitav, kus selliseid toodtakse:)