pühapäev, september 16

Sir Elton Johni kontsert ja olgu tervitatud Tallinna ööelu

Umbes neli tundi enne kontserti meenus, et ohhoo-jajaaa täna ju kontsert! Olin selle täiesti unustanud ja ime, et üldse meenus.

Kutse taskus ja seadsin sammud halli poole. Ei mingisuguseid ootusi. Kui loomingut hästi ei tunne, siis ei oskagi midagi oodata. Rõõmustasin lihtsalt selle üle, et staar on koju kätte toodud. Lihtne!

Kell 21 läks saal pimedaks ja kiirelt vahetasin juhuslikult kohatud tuttavaga mõtteid soojendusbändi teemal. Huvitav, kas meie bänd või keegi välkast?! Pärast esimesi klaveriakorde olin veenudud, et välkast. See oli liiga hea. Oh imet ja siis hüppas lavale ka Sir Elton John ise. Ta on armsalt koomiline ja hiilgas kogu oma hiilguses. Ma ei saanud seepeale muiet suult, kõik peale muusika tundus naljakas (sh pintsaku tikand).

5-liimeline bänd oli tasemel ja sound Saku Suurhalli kohta meeldivalt professionaalne. Ootasin mulle teadaolevaid hitte. Ja siis ootasin veel ja veel… Ootasin umbes 1 h 10 min ja siis lõpuks tuli ära. Rõõmustasin nagu väike laps, kes sai kätte oodatud kommikarbi :)
Kontsert jättis sümpaatse mulje, aga ma ei osanud kuidagi vaimustuda. Tore, et sai nähtud ja kuuldud. Aitäh korraldajale, kõige eest!

Pärast kontserti läksime Katsiga Tallinna ööelu kaema. Oi-oi kui ammu pole kusagil käinud, viimati vist Pärnus 22. juunil... Vaatamata pikale vaheajale saavutasin vana konditsiooni. Abiks olid Stereo, NoKu, Hollywood (viibitud aeg u 10 min) ja maandusime Angelis. Tervitatud olgu kõik tanstulõvid ja muidu toredad ;-) Natuke enne viite oli päris hea klubist lahkuda, sai lihtsalt takso ja puha :)


Ivi, sa olid mõtetes meiega. Cheers!

4 kommentaari:

mulonsuvaminareisin ütles ...

Ei noh, tore lugu küll... ma oleks ka hea meelega jalga keerutanud... järgmine kord tulge siis ikka Belgiasse pidusse :-)

Gerli ütles ...

Oleme juriidilselt korrektsed-viimane kord oli 28. juulil Viljandis ja 22. juulil Pärnus. Ega kui nii vähe ei käiks, siis ei teaks kah ja kõik nädalavahetused oleksid sarnased aga meiesuguste kodukanadega nii pole-suve tipphetked jäävad ikka meelde:)

Anneli ütles ...

Et ma end ikka päris kanapeana ei tunneks, siis õigustutaks mittemäletamisi. Viljandis istusin ja nautisin mussi;) Pärnu teema üldse ei meenu :-)))

Gerli ütles ...

No jah, ma mäletan väga hästi, et pidin kõik tantsud Viljandis ka sinu eest varaste hommikutundideni ära tantsima aga mis sa teed, sõpru ikka aitad hädas:) Igatahes ma siin omakeskis mõtlesin ikka, et äkki peaks tolmu tantsukingadelt pühkima ja ka seltsiellu peakat panema. Aga noh ma ainult mõteln hetkel:)