pühapäev, märts 4

Uus trennikogemus

Kaks aastat tagasi tegin tutvust shapingu trenniga ja olen sellele alale truuks jäänud. Paar korda nädalas trennis käimine on arendanud märkimisväärselt minu distsipliini teha midagi regulaarselt ja tegemist väga meeldiva rutiiniga. Ja muidugi on füüsis palju parem kui kunagi varem. Kiidan ja soovitan shapingut inimestele, kel seljahädad ja kargamistrennides käia ei saa. Kahjuks treeningut ei paku väga hubased ja uued spordiklubid. Ma kirusin pikalt Flexeri tingimusi kuniks „ära harjusin”. Mis siin salata, nurgatagustes kohtades on jälle kuutasud hästi taskukohased. Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida :-)

Eile kutsus Terts mind
Arctic Sport Clubi bodypumpi. Haarasin kohemaid võimalusest kinni, sest pole kunagi „kuumas” spordiklubis käinud ja bodypumpist ei olnud päris täpset aimdust. Tuttavad on jaganud kogemusi, aga oma lihas on ikka kuningas.

Trenn oli väga mõnus! Tundsin, et bodypumpiga saan liigutada nii hinge kui keha. Nautisin füüsilist koormust ja nalja tegid täiega tudisevad jalad. Treener oli elurõõmus ja agiteeriv, no selline nagu üks treener olema peab. Eh, eks meesterahvas vist paneb ka rohkem pingutama, ju on see kunagi iidamast-aadamast kivisse raiutud :) Hiljem sai ka ujuda ja saunamõnusid nautida. Ühesõnaga üks väga täiuslik trennielamus.

Eile hilisõhtul mõtlesin, et uurin Arctic klubi hinnakirja. Sõprade juttudest on jäänud mulje, et tegemist minu jaoks kalli spordiklubiga. Kahjuks hinnakirja ei ole võimalik kodukalt leida, aga huvi pärast teen kindlasti päringu. Ühesõnaga mõlgutan mõtteid, et vahelduseks tegeleda regulaarselt muu spordialaga. Kui Arctic kukub kalli hinna tõttu ära, siis kiikan ehk Planetsporti. Püüan ka ujumas käia kord nädalas, selleks on Elioni Spordiklubi loonud väga head võimalused. Lisaks sellele, on mul sahtlis 7x tasuta treeninguid
Stilettos, kuhu ma ka peagi sammud sean.

Terves kehas terve vaim, mõnus! :-)

4 kommentaari:

Triin ütles ...

Arcticus maksab limiteerimata pakett (ehk kõik kellaajad kõigil päevadel) 590.- ehk siis ca 1200 kr/kuus. Pmst on võimalik ka võtta päeva- (vist kuni 16.00) ja õhtupakett (vist alates 20.00), mis on sobivusel head lahendused ja vastavalt ka odavamad (hindu ei mäleta peast). Samas kaalusin ise pikalt spordiklubi valimisel ja enne majandasin pikka aega põhiliselt 10x kaartidega erinevates klubides (kuna igal klubil oli midagi puudu, mis kuskil mujal olemas). Muidu olen nüüd aasta hiljem valikuga ülimalt rahul, ainuke asi mis häirib on see, et suveks (kui klubis kohe üldse ei taha sportida vaid ikka metsas ja meres) ei saa paketti katkestada. Lahendusena kasutasin suveks paketivahetust (mis on alati võimalik ilma tasuta) kõige odavama paketi peale.

Unknown ütles ...

Triin, tänud info eest! Igatahes on mul suur huvi klubi ja ala vahetada. Sain maitse suhu, aitab sellest võimlemisest :)Küsimus vaid kas Planetsport või Arctic. Esimese kasuks räägib väga mugav asukoht. Põlen juba soovist midagi särsakat teha.

Unknown ütles ...

Planetis käisin minagi aastaid. Need klubid on üsna sarnased ja mugavad mõlemad. Ise jätsin pooleli kui rakendati see aastakaardi süsteem, ja endise tööandja soodustust enam kasutada ei saanud:-) Aga Anneli, võta kindlalt mõlemalt poolt pakkumised ja kaalutle, kumb Sulle soodsam/kasulikum tundub. Ma oleks eluõnnelik kui valiksid Arcticu aga Sinu seisukohalt räägib Planeti kasuks asukoht ja tegelikult juhendab see vahva treener ka Planetis treeninguid.

Kicu ütles ...

Heip. Annan ka veic nõu. Olen ise samuti hinnatundlik ja soovitaks sulle hoopis Reval Sporti http://www.revalsport.ee/ Ise käinud, trennid ja treenerid head - bodypumpi anndsid nii mehed kui naised ja mulle väga meeldis. Enne või peale trenni tund aega võimalik jõusaalis trenni teha. Klubiliikmena soodustused, auto parkimine tasuta hoovil, suured saalid jne. Toimuvad ka kliendipäevad, kus kõik trennid tasuta ja saab järgi proovida kõiki eri stiile.

Hind: 1 kuu 500.- 3 x nädalas (kindlatel aegadel ja päevadel + jõusaal laupäeval) see peaks olema õhtusel ajal.