kolmapäev, jaanuar 27

Igavikuline teema: Mac versus PC

Tänase õhtusöögi juurde oli magustoiduks diskusioon teemal PC versus Mac. Olgu taustainfoks mainitud, et Urmas on totaalne tehnikafriik, kes teeb vajadusel peedist pesumasinale trumli, parandab autot (sh diagnoosib ise vigu mingi spets programmi ja kaabli abil), juhib koduasju arvuti kaudu ja muidugi parandab vajadusel ära kõik katkised arvutid. Lisaks veel miljon asja, mida ta kõike oskab arvutiga ja arvutita teha. Ja ma siis püüdsin talle (loe: (elu)insenerile) puust ja punaseks selgeks teha, et Mac on tegelikult ka arvuti ja ma ei ole poole aasta jooksul mitte millestki puudust tundnud. Lihtsalt vajadused on erinevad ja allolev pilt on ilmselge ülekohus.

Kokkuvõttes - täiesti lootusetu case! :)

Lõpetasime selle igavikulise teema rahumeelselt, aga naljakas oli küll. Millepeale Urmas korra mõtles ja lammutas lahti söögilaua kohal oleva laelambi karbi ja lüliti. 15 minuti pärast oli kõik väliselt endises seisus, aga funktsionaalsuselt parem kui enne. Valgus toimib nüüd ka poolvõimsuel. Kui söögilaua taga chillida, saab sellise mõnusa maheda valguse tekitada. Gerli, millal külla tuled :P?

2 kommentaari:

Gerli ütles ...

Olles tarbinud nii MAC-i kui PC-d maandusin ma tagasi viimase juurde nii, et sel teemal kaagutama ei hakka. Kuigi olles nüüd DELL-i värske omanik, pean ma mainima, et see on veidike mõlemast, kuigi ikkagi PC. Ah mida ikka üks blond ja kohuke arvuti asjadest jagavad:) Aga hämara laua taga head paremat sööma olen alati käpp.

Aga te peate veel meile tulema, sest meil see kommikott veel pooleli ja vajab tühjendamist:) Mu mees vist juba kontakteerus ka täna su mehega kommida hävitamise teema osas:)

Laelambivihkaja Gerli

Anneli ütles ...

Ehee :) Oijaa, U nüüd vaid õnnest väriseb, saab uut PC-d seadistada :)