pühapäev, aprill 12

EMT ja Levira Mobiil-TV läheb hingusele

Hommikul magasin maha Tähelaeva algusaja. Paanika, teades saatekülalist, tõotas tulla hea saade. Mitte kuidagi ei viitsinud end üles ajada, sest intensiivne Lõuna-Eesti reis ja eile ööni kestev sushi-pasha õhtu on teinud oma töö.

Vastuvõtlikuna igasugusele toredatele mobiiliteenustele mõnulesin, et nii lihtne see ongi! Telefon on ju käeulatuses ja see tähendab, et ka telekas. Pilt ja heli, kõik on telefoniekraani kohta super hea. Saade vaadatud, hakkas natuke kummitama. Sisenedes TVsse panin tähele, et sissejuhatav tekst on muutunud. Esimene kahtlus oli muidugi see, et teenus on tasuliseks keeratud. Appi tuli emt.ee.

Mu kurbus on päris suur, alates 20. aprillist suletakse tasuta teleka vaatamise võimalus. EMT SurfPordi Mobiil-TV jaoks olen ma liiga vaene. Ja sellest rääkimata, et alternatiiv on nagunii nurgas.

Hirmus kahju, kohe hirmus kahju, et head lisaväärtusteenused käest kaovad :(


PARANDUS: enne kui paanikaosakond sireenid hüürgama hakkavad, võiks nõu pidada oma targa mehega. Praegu demoti, et see mis läheb hingusele, pole see. EMTl on veel mingeid teisi Mobiil-TV vaatamise võimalusi. UHH, vedas! :)

Kommentaare ei ole: