kolmapäev, märts 18

Reisiootus hinges


Otse loomulikult olen vahetult enne reisi oma tervisega hädas. Eelmisel reedel hakkas pihta. Kuna ainsad sümptomid on kohutav väsimus, nõrkus ja väike palavik, pani perearsti õde diagnoosiks kevadväsimus. Vihkan telefoniteel pandud diagnoosi. Ravi on vitamiinid ja magamine. Täna olin kodukontoris. Ravin end naturaalse küüslauguga (koos võiga määre leivale), marineeritud ja maitsestatud küüslauguga (söön leivaga pooleks, variant võimaldab ka mehel kodus olla), Citroceptiga (hommikul ja õhtul u 30 tilka), naturaalsetest jõhvikatest valmistatud teega, mis on maitsestatud rohke sidruni ja meega, ja C-vitamiiniga. Vahepeal söön kommi ka:)

Reisi ettevalmistused on tehtud- laud on hoolduses, uued läätsed ostetud ja kindlustus tehtud. Vajan vaid vookitookisid, mis teeb mäel olemise oluliselt rahakotisõbralikumaks. Hea (mäe)sõbra abiga sain kätte ka reisiasjade nimekirja, mille koostasin palju aastaid tagasi ja koti pakkimine on lihtne. Kahju, et kohver on Viljandis (mu kodu on väike ja kõik suured asjad on Viljandis hoiul). Eks võtan kapist alternatiivi, tavalise spordikoti, mis peaks kah kärma. Jama vaid see, et kompsul pole rattaid all ja läheb suuremaks sorti tassimiseks. Pean 20+8kg sisse ära mahtuma ja see tundub mitme tundmatuga võrrandina. Kokkuvõtteks - lennukini on jäänud vaid paar päeva.

Sõbrad hullamas, St Anton 2007

3 kommentaari:

Kaido ütles ...

hei, mul üks kohver, ja veel päris suur, olemas... oled sellega kord juba reisilt tulnud:)) kui soovi on siis viskan nissu ära;) aga muidu.... head reisipalaviku edukat läbipõdemist!

Anneli ütles ...

Kaido, tänud pakkumast! Ma hea meelega püüaks oma asju kohvrisse sobitada. Kardan seda vedimist, sest lumelauavarustus on lisaks kotile päris raske tassimine.

Aga päris naljakas on seda juttu kirjutada - endal suur ja ilus ja punane kohver Paalas :)

Viska homme kohver autosse.
Täna olen pikalt üleval, aga vaevat, et sa vastu ööd liigud.

mulonsuvaminareisin ütles ...

Hei, kui pikk reis on? Uurin, et siis teaks, kas onnestub aprilli keskpaigas kusagil, naiteks vanalinnas, vaike kohv teha :-) Kade olen ka :-)