esmaspäev, veebruar 20

Lumelaud, minu arm

Läinud reedel sõitsime poole tööpäeva pealt Otepääle. EMT talvepäevad ja Marguse Puhkekeskus ootas meid. Olin juba ette veendunud, et päevad tulevad sportlikud. Kõik läks plaanitult.

Reedel sõitsin murdmaad,  sel aastal teist korda. Käärikul on mõnusad laskumised- pikad ja mitte väga järsud. Enne eelmist pühapäeva olin suuskadel vist kaheksa aastat tagasi ja ütleme nii, et olen suhteliselt koba. Lisaks sellele, et olen paras venivillem, oli ka libisemine kehv. Ma ei kaotanud oma rõõmsat meelt, tundsin rõõmu laskumistest ja tõusudel nautisin loodust :-)

Laupäeval olin väga pika päeva Kuutsemäel. Ma olin nii suures lumelauasõidu lummuses, et unustasin söömise. Nautisin täiel rinnal sõitmist ja tõdemust, et mul tuleb juba päris hästi välja. Tõeline kaif! Vabandused mõne inimese ees, keda ma aeg-ajalt tüütasin monoloogiga teemal kui väga mulle meeldib mäest alla liuelda ja kui väga ma seda kõike naudin, jepikajee :-)

Pühapäeval kordus sama asi. Tegin hommikul riietumisrekordi, sest teadsin, et buss väljub mäele 30 minutit hiljem. Liigutasin ahvikiirusel ja jõudsin bussile. Kuutsekal oleks nagu katastroof juhtunud, rahvast oli meeletult vähe. Mõnus! Sain esimest korda tunda puuderlund, mis oli puutumata ja Eesti mõistes oli seda päris palju. Kantisin täiega, et mitte lumme kinni jääda. Lumi tuhises, kiirus oli minu jaoks suurem kui kunagi varem. Võtsin viimast, täiega.

Hmm, peaks saabuval nädalavahetustel uuesti laua alla panema. Mind ei heiduta karvavõrdki haiged sääremarjad.

Lumelaud ruulib!



1 kommentaar:

Urmas ütles ...

See on hästiväga tore, et sul on hobi, mis sulle sellist rõõmu pakub. AGA.

Minu suhted triikrauaga jahenesid järsult mõni aasta tagasi, mil Anneli uisutades oma käe kipsi uisutas... ja ma ikka loodan, et see lumelaud mind uuesti pesu triikima ei pane. (ma võin tolmu imeda ja muid kodumasinaid kasutada, aga triikraud! Kõige nõmedam seadeldis maailmas! Triigib kortse sisse, mitte välja!)

Eks ma muidugi olen üha rahulikum, sa ju juba vana laudur ise. Aga ikkagi, tule parem tasemini sealt mäe otast alla.