pühapäev, september 20

Ühest Andy Warholi pildist kuni Balti jaama turu saialilledeni

Nädalavahetus on kohe-kohe lõppemas. Päris imeline oli teine...


Reede õhtul tegime endile hingepai. Käisime Estonias vaatamas balletti „Kolm musketäri“. Klassikaliselt balletist ja luikedejärvelikest kleidikestest oli asi kaugel. Tükk oli hästi hoogne ja särav kogu oma ilus. Ilusad olid kostüümid ja suurt vaheldusrikkust pakkusid lavadekoratsioonid. Balletti soovitaks selle žanriga tutvus tegevatele inimestele. Igati rõõmus etendus, mis paneb silmad särama. Usun, et see võib ka nakatada balletipisikuga.

Laupäeval veetsime mitu head tundi Kumus. Vaatasime ära viimaseid päevi üleval oleva näituse Me näeme teid. Foksal Galerii tegevus 1966–1989. Pean tunnistama, et näitus erilist emotsiooni ei tekitanud, oli pigem selline silmaringi avardaja. Teine ajutine näitus oli "I Love Malmö". Pühataevas, Andy Warholi oli eestimaalastele näha toodud. Aga selles toas oli ka nii palju piilukaameraid, mida ma pole enne Kumus näinud.
Me ei raatsinud Kumust ära kiirustada ja jalutasime ka püsieksponaatide vahel. Tegime Urmasega ka natuke äraarvamismängu. Selles osas teen talle ikka 1:0 ära ;)




Täna ei muud kui pikk jalutustiir Pelgulinnas-Kalamajas. Tõime Balta turult lilled lauale ja puuviljad kappi. Päev lõppes eriti hea õhtusöögiga Ruta, Vivi ja Madise seltsis.

... ja lill on olla.


Esimese pildi tirisin Estonia kodukalt ja teised internetiavarustest.

Kommentaare ei ole: