neljapäev, juuni 22

Anne pidu

Anne ei pääsenud üle ega ümber peost, mida tema külalised enne elutähtsat sündmust korraldasid. Tüdrukutepidu toimus läinud reedel, 16.juunil 2006.a.

Panime paljukesi pead kokku ja korraldasime ajurünnakuid, noh kohe päris koosolekuid :-) Minu suur puudus on vist ülim konservatiivusus. Aeg-ajalt ikka analüüsisin, et kas üks või teine tegevus on Annele meeldiv, kohane jne, kuid jah, selliste ürituste puhul tuleks igasugune väärikuse mõiste peast visata… Soovisin, et mu hea sõber ei tunneks end elunõmedalt, et oleks meeldiv olemine ja lõbus pidu. Lihtsalt relax, kus peo keskmes on tulevane pruut.

Õhtu kujunes tempokaks ja lahedaks.
Pilve tänavale kogunes palju toredaid tüdrukuid. Hea toit ja jook on sellisel üritusel igati vajalik, sest õhtu tõotas tulla pikk. Anne sai mõnusa massaaži alguses peidus olnud asjatundjalt ja õhtu miljööd arvesse võttes julge meigi. Leitti etteloetud tsitaadid raamatust „Avameelsest abielust“ olid nii naljakad, et naera herneks. Liigutuspisara tõi silma Anne kohta kirjutatud arvamusavaldused erinevatelt olulistelt inimestelt - sõpradelt (vanemad, sõbrad, dirigent, klassikaaslased, kolleegid jt). Liinu jutuke pani liigutuspisara üle põse jooksma. See lihtsalt juhtub nii kui keegi on südamest ja siiralt mõtted paberile pannud. Kellaeg kiirustas tagant ja peagi olime Harju mäel, kus toimus lõbus fotosessioon igast asendist. Seejärel suundusime Vanalinna, kus toimus Anne valvsa kõrva ja kitarri saatel koorilaul. Ma ei kirjeldaks siinkohal kui väga ma viisi ei pea, aga laulda oli sellegipoolest vahva. Anne ei pääsenud ka vandelugemisest, mis on õhtu kohustuslik osa, kuis siis muidu :-) Õhtu naelaks kujunes X-club, kus Anne auks oli broneeritud idamaa saal. Saladuslikus saalis astus üles Farmi Gabriel. Siinkohal ma ei laskuks detailidesse ja kommenteeriks vaid „mees haltuurat ei tee“ :-) Ütleme nii, et meie kõrvalseisjad vaatasime aegajalt showd läbi sõrmede kiljudes, hihi :-) Seejärel pilgeni täis BonBon, kus korraldasime kõige ilusama mehe konkursi. Kahjuks konkursil auhinda välja ei saanud anda. Põhjuseks Anne naistekale kogunenud naiste terane pilk ja karmus, allahindlust me ei teinud.

Vaatamata väga öisele kellaajale koju jõudes oli
Urmase imestus suur – juba kodus :-)
Me pidime ikka Anne elu ja tervise juurde jätma, sest peagi jõuab kätte eluoluline sündmus.

Kommentaare ei ole: